I somras träffade STNB Tobias Carlsson i Varberg. Nu är han enligt uppgift klar för Häcken.
I somras träffade STNB Tobias Carlsson i Varberg. Nu är han enligt uppgift klar för Häcken. Bild: Thomas Bennelind

Uppgifter: Tobias Carlsson klar för Häcken

Nyligen spelade Tobias Carlsson upp Varbergs Bois i allsvenskan. Enligt uppgifter är försvararen från Grebbestad nu klar för Häcken. – Inga kommentarer, säger sportchef Sonny Karlsson.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeGrebbestad usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Patrik Wålemark, 18, har redan plockats in, nu har Häcken gjort klart med ytterligare en förstärkning.

Enligt uppgifter till GP och Hallands Nyheter har Tobias Carlsson, som var en viktig kugge i Varbergs succélag som slutade tvåa i superettan den gångna säsongen, skrivit på ett kontrakt med den allsvenska tabellsexan. Något också sajten Minboll har rapporterat.

Spelaren hade ett kontrakt med den allsvenska nykomlingen som kunde omförhandlas efter säsongen – om det var så att Bois bytte serie.

Varberg erbjöd Carlsson ett nytt avtal, men enligt vad GP och Hallands Nyheter erfar har 24-åringen valt att nobba anbudet och i stället krita på för Häcken.

ANNONS

– Han hade ett kontrakt som kunde omförhandlas om vi bytte serie. Den möjligheten har han tagit. Vi har gett honom ett bud som han tackat nej till. Så när du talar om Häcken så kan det mycket väl vara så, säger Varbergs tränare Joakim Persson till HN.

Häckens sportchef Sonny Karlsson är fåordig i frågan.

– Jag säger precis som vanligt, vi kommenterar inga spelare, varken in eller ut, säger Karlsson.

Tobias Carlsson, som inför årets säsong anslöt till Varberg från Grebbestad, noterades för 24 matcher med Bois den gångna säsongen.

LÄS MER:Tobias Carlssons magiska resa med Varbergs Bois

ANNONS