IFK Strömstads tränare Aresh Rahmeti fick rött kort i slutet av matchen mot Ödsmål och kommer att vara avstängd i nästa match. Arkivbild. Bild: Thomas Bennelind

Oavgjort för IFK Strömstad mot Ödsmål: "Orättvist"

Hemmalaget Ödsmål och IFK Strömstad tog en poäng var i division 4-mötet på onsdagskvällen. En frustrerad Aresh Rahmeti, IFK:s tränare, snackade till sig ett rött kort i slutet av matchen.

|

IFK Strömstad åkte ner till Ödsmål på onsdagskvällen för en viktig match i bottenstriden – Ödsmål låg före matchen fyra poäng över IFK i division fyra-tabellen. Men det hela började med ett bakslag. Filip Bergholtz gjorde 1–0 när bara två minuter gått av matchen. Bara några minuter senare kom dock repliken från IFK då Pape Mayoro Niang gjorde 1–1.

Fler mål blev det inte i matchen, som alltså slutade 1–1 och lagen fick med sig varsin poäng.

Ödsmål ligger kvar på nionde plats och Strömstad på tionde plats i tabellen – ovanför nedflyttningsstrecket.

Tyvärr avgör domarna matchen helt och hållet i dag

Strömstads tränare Aresh Rahmeti var missnöjd med domsluten i matchen.

– Fullt orättvist med en delad pott, vi förtjänade att ta hem alla tre poäng i kväll. Tyvärr avgör domarna matchen helt och hållet i dag, säger Aresh Rahmeti som fick rött kort av domaren i 80:e minuten efter att ha luftat sina synpunkter.

Efter att länge ha legat i botten har IFK Strömstad visat ökad form de senaste veckorna – laget har en vinst mot topplaget Eds FF och två oavgjorda matcher på de senaste tre omgångarna.

Nu väntar ett sommaruppehåll i serien – Strömstad tar sig an Åmål hemma lördagen den 12 augusti. IFK Åmål ligger snäppet nedanför IFK Strömstad i tabellen, under nedflyttningsstrecket, så det blir ännu en viktig match att vinna för IFK.