Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Grebbestads lagkapten, Markus Svensson, räknar med att vara tillbaka i spel till helgens match mot Stenungsund. Arkivfoto.  Bild: Thomas Bennelind
Grebbestads lagkapten, Markus Svensson, räknar med att vara tillbaka i spel till helgens match mot Stenungsund. Arkivfoto. Bild: Thomas Bennelind

Markus Svenssons besked efter otäcka smällen i derbyt mot Oddevold

Markus Svensson fick bäras ut på bår i derbyt mot Oddevold efter en otäck kollision på mittplan. Nu meddelar Grebbestads lagkapten att han mår okej och är redo för spel igen.

I mitten av den första halvleken i derbyt mellan Grebbestad och Oddevold blev Markus Svensson liggande i flera minuter på Siljevis gräsmatta.

Det efter en rejäl kollision med lagkamraten Philip Hällgren där smällen såg ut att ha tagit i närheten av bröstet. Grebbestads mångårige lagkapten kunde inte spela vidare och fick bäras ut på bår.

I en intervju på klubbens hemsida säger 31-åringen att han mår bra trots kollisionen och skadan i derbyt.

– Jag vet knappt själv vad som hände men det small till i bröstet så att jag tappade luften och jag blev illamående där å då. Jag var själv mest orolig för huvudet, säger Markus Svensson till Gif:s hemsida.

På lördag ställs Grebbestad hemma mot Stenungsund. Då återstår det att se om Grebbestad-kaptenen är tillbaka i spel.

– Absolut inga problem med spel nästa vecka pga denna smäll. Däremot har jag problem med baksidan låret och det är värre idag (söndag), säger han till klubbens hemsida.

Grebbestad förlorade helgens derby mot Oddevold med 1–2 och har efter två omgångar inte tagit någon poäng i division 2 norra Götaland.

LÄS MER: ”Vi sätter oss själva i dålig sits”