IFK-tränaren Aresh Rahmeti. Arkivbild.
IFK-tränaren Aresh Rahmeti. Arkivbild. Bild: Hannah Palmhagen

IFK Strömstad hämtade en bortapoäng mot Hamburgsund

Att Hamburgsund spelade på hemmaplanen Sundvallen gav inte tillräckligt mycket medvind för en vinst. Inte heller mötande IFK Strömstad fick in mer än ett mål. Matchen slutade 1–1.

ANNONS
LocationHamburgsund|

– Det jag kan säga är att jag är positiv till det spelmässiga som vi utför under 90 minuter. Jag tycker vi spelar väldigt bra fotboll under många stunder. Tyvärr vill inte bollen in bara, säger IFK-tränaren Aresh Rahmeti.

Strömstadlaget skapar flera lägen med bra och farliga målchanser. Men skärpan saknas. I andra halvlek lyckas Pape Mayoro Niang, genom assist via Colins Omondi, trycka in målet som gör att matchen slutar oavgjort.

– Vi är inte tillräckligt påslagna för att ta med tre poäng hem med en vinst. Det var en tung match som vi ändå lyckas få ett poäng ifrån. Det är mer två poäng förlorade än ett vunnet för vår del. Det är så som jag ser det, säger han och ser fram emot kommande möte:

ANNONS

– Ingenting stoppar oss från att köra på inför nästa match. Det är en ny träningsvecka med fullt fokus inför söndagens match mot Svenshögen på hemmaplan.

ANNONS