Förlänger. Mattias Svensson, Granit Berisha och Christoffer Söderlund har förlängt med Grebbestad.
Förlänger. Mattias Svensson, Granit Berisha och Christoffer Söderlund har förlängt med Grebbestad.

Grebbestad förlänger med nyckelspelare

Grebbestad förlänger med tre viktiga spelare. Mattias Svensson, Granit Berisha och Christoffer Söderlund har skrivit på för ytterligare ett år.

ANNONS
|

Grebbestad står just nu utan tränare efter att Mattias Pettersson-Pohl går till Svane. Klubben arbetar just nu med att lösa hans ersättare men också med nästa säsongs spelartrupp.

På måndagskvällen blev det klart att Mattias Svensson, Granit Berisha och Christoffer Söderlund fortsätter också nästa säsong.

– Berisha och Söderlund är nyckelspelare för oss och tillhör det vi kallar kärntruppen. Vi börjar med dom så är det mycket lättare att knyta upp nya spelare sedan, säger Grebbestads sportchef Peter Svensson.

Anfallaren Mattias Svensson har haft problem med sina knän under en lång tid och är inte en 90 minutersspelare som det ser ut nu. Men Peter Svensson tycker ändå det känns bra att han också förlängt.

ANNONS

– Ja, det har ju blivit mest inhopp för hans del, men det är också en viktig spelare för oss, säger Svensson som räknar med att kunna presentera en ny tränare inom kort.

ANNONS