Ashley Young firar sitt andra mål i 4–2-segern mot Watford. Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen medan Zlatan Ibrahimovic fick nöja sig med några minuter.

En halvlek räckte för Manchester United

Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen och Zlatan Ibrahimovic några få minuter när Manchester United besegrade uppstickaren Watford med 4–2.

|

Victor Nilsson Lindelöf börjar växa in i Manchester United-kostymen. Landslagsbacken fick chansen från start igen och gjorde en ny stabil insats. Zlatan Ibrahimovic fick nöja sig med ett sent inhopp när matchen var avgjord.

United såg ut att ha säkrat segern när Anthony Martial rullade in 3–0 redan i den 32:a minuten. Men när United tonade ner offensiven i andra halvlek kom Watford tillbaka.

I den 77:e minuten fälldes Roberto Pereyra i straffområdet av Uniteds Marcos Rojo och Troy Deeney gjorde mål på den efterföljande straffen. Sju minuter senare kom nästa reducering genom Abdoulaye Doucouré.

Solomål

Watfords hopp om en kvittering släcktes dock två minuter senare när Jesse Lingard solosprang från egen planhalva och utmanade fyra motståndare innan han rullade in 4–2.

Lingard bytte av med Zlatan Ibrahimovic direkt efter målet. Den svenske anfallaren hann inte uträtta något nämnvärt under sin tid på plan.

Ashley Young är som pånyttfödd under José Mourinho. Mot Watford gjorde yttern två snygga mål. Ett pressat skott på halvvolley gav 1–0 och engelsmannen ökade på ledningen med en vacker frispark i krysset som fick Mourinho att höja på ögonbrynen på bänken.

Tottenham föll igen

Tottenhams svaga form i ligan fortsätter. Borta mot Leicester blev det förlust, 1–2.

Hemmafansen på King Power Stadium kände nog vibbarna av Leicesters guldsäsong 2015-2016. Jamie Vardy och Riyad Mahrez stod för var sitt drömmål.

Vardy lobbade Tottenham-målvakten Hugo Lloris med ett listigt volleyavslut på en djupledsboll och Mahrez vandrade in från högerkanten och skruvade upp bollen i det bortre krysset. Tottenham reducerade genom Harry Kane i slutskedet av matchen.

Förlusten innebär att London-laget bara har tagit en poäng på de tre senaste ligamatcherna. Med en match mer spelad är Spurs 13 poäng efter serieledaren Manchester City.