Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

Flicka kan ha sett när mamman misshandlades

Under natten till söndagen har en kvinna förts till sjukhus efter att ha blivit misshandlad av sin sambo. Polisen håller på att utreda ifall misshandeln kan ha bevittnats av parets dotter.

ANNONS
|

Händelsen inträffade i Dalsland efter midnatt natten mot söndagen. Kvinnan blev misshandlad av sin sambo utomhus, vilket en person från allmänheten såg och slog larm till polisen om.

När polispatrullen kom till platsen hittade de kvinnan skadad och hon fördes till sjukhus. Det är i nuläget oklart vilka skador hon ådragit sig.

Polisen håller nu på att utreda ifall även parets gemensamma dotter kan ha sett på när kvinnan misshandlades, men denna uppgift är än så länge oklar.

– Bilden över vad som har skett har ännu inte klarnat. Utredningen får nu visa exakt vad som barnet kan ha bevittnat, säger Viktor Sparre, jourhavande förundersökningsledare på polisen.

ANNONS

Mannen försvann från brottsplatsen efter händelsen. Polisens initiala uppgifter gjorde gällande att parets gemensamma dotter eventuellt hade förts bort av mannen, något som tidningen också skrev.

Detta har nu utretts och det står nu klart efter polisens eftersökningar att flickan inte har blivit bortförd, vilket Viktor Sparre förtydligar om.

– Vi kan dementera att barnet är borta. Barnet är lokaliserat och i säkerhet, bekräftar förundersökningsledaren.

Har ni hittat mannen än?

– Jag vill inte närmare gå in på vad som har hänt i det här ärendet. Utredningen pågår än så länge, säger han.

Polisen skriver en anmälan gällande misshandel i relation och barnfridsbrott. Det är oklart ifall mannen är känd av polisen sedan tidigare.

Med hänvisning till att det rör sig om en familjerelation vill polisen inte gå närmare in på var i Dalsland händelsen har ägt rum.

ANNONS