Bil körde in i vägbom – en person avliden

På tisdagsförmiddagen körde en bil in i en vägbom på en mindre väg söder om Skee. En av personerna som färdades i bilen dog i samband med olyckan.

ANNONS

Vid 10-tiden på tisdagen körde en bil in i en vägbom på en mindre väg söder om Skee. Räddningstjänsten larmades till platsen, tillsammans med fyra ambulanser.

I bilen färdades tre män. En av passagerarna avled på plats, meddelar polisen.

Det är i nuläget oklart hur olyckan gått till. Enligt polisens initiala uppgifter ska männen ha arbetat på en plats i närheten och har på nåt sätt kört på bommen.

– Det blir en utredning för att klarlägga omständigheterna kring denna olycka, säger Fredrik Svedemyr på polisens presstjänst.

Enligt uppgifter från SOS Alarm ska räddningstjänsten ha fått klippa loss två personer ur bilen. Dessa ska sedan ha körts med ambulans till vårdcentralen i Strömstad, och ska enligt polisen ha haft lindriga skador.

ANNONS

Polisen hade en patrull på plats i samband med olyckan och olycksbilen har tagits i beslag för en teknisk undersökning. De två andra personerna som färdades i bilen har inte kunnat höras av polis ännu då de varit alltför chockade av händelsen.

ANNONS