Berusat gäng tog med ko på tågresan

Förvånade tågresenärer i Schweiz blev på söndagskvällen vittnen till hur en grupp berusade unga män klev ombord på tåget med en ko i släptåg. Kossor är förbjudna på tåget, men kreaturet förblir kolugnt ända fram till ändstationen.

ANNONS
|

En Tiktokvideo visar hur en grupp förfriskade unga män leder in en ko på ett regionaltåg i östra Schweiz. Deras leenden går från öra till öra. Med sig har de hö för kon att äta, samt hinkar och kvastar utifall kon skulle behöva utföra sina behov.

Trots att den ovanliga passageraren har klivit på tåget stängs dörrarna och tåget åker vidare mot nästa station, vilket syns i Tiktokvideon.

Att ta med sig så stora djur som en ko på tåget är dock inte tillåtet, och polisen informerades direkt, rapporterar SRF. Någon polisanmälan från tågbolaget Thurbos sida blir det inte tal om, enligt den schweiziska nyhetssajten.

ANNONS

Kossan höll stilen hela vägen till ändstationen i Muolen, där sällskapet steg av och försvann ut i natten. Det är oklart om nötkreaturet hade en giltig biljett eller inte för tågresan.

ANNONS