Theresa Eldsjö lämnar posten som vd för Rambo och går till Eurocash.
Theresa Eldsjö lämnar posten som vd för Rambo och går till Eurocash. Bild: ROBERT DAHLBERG

Theresa Eldsjö slutar som vd för Rambo

Nu blir det byte av vd på avfallsbolaget Rambo. Theresa Eldsjö har tagit beslut att lämna sitt arbete för att gå vidare till ett arbete som ekonomichef vid företaget Eurocash.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeTanum usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Theresa Eldsjö kommer att arbeta kvar på Rambo till i början av mars nästa år innan hon slutar. I mars nästa år börjar hon om ekonomichef vid Eurocash, som ägs av Axfood och Norgesgruppen.

– Möjligheten till ett sådant här arbete kommer inte ofta inom vårt område. Jag kommer från det privata näringslivet och detta var ett tillfälle jag inte kunde låta gå förbi. Jag ser mycket fram emot min nya roll och möjligheten att få arbeta med den spännande gränshandeln, säger Theresa Eldsjö.

Samtidigt inleds ett arbete med att hitta en ersättare som vd för Rambo, som ägs av Tanums, Lysekils, Sotenäs och Munkedals kommuner.

ANNONS
ANNONS