Smitningsolycka i Tanum: ”Någon med orent mjöl i påsen”

Ett vittne larmade polis efter att ha sett en bil köra in i en lyktstolpe i Tanum på torsdagskvällen. Därefter ska föraren ha sprungit från platsen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

– Polisen har fått signalement och spanat i området, säger Jonny Andersson, jourhavande förundersökningsledare på Uddevallapolisen.

Vid 20-tiden på torsdagskvällen larmades polisen till Tanums shoppingcenter. Ett vittne hade sett en bil köra rätt in i en lyktstolpe, sedan parkerat bilen en bit i från – och därefter sprungit från platsen.

Lyktstolpen ska ha gått av i samband med kollisionen.

– Det rubriceras som smitning, han sprang därifrån så det är väl någon med orent mjöl i påsen, säger polisens jourhavande förundersökningsledare Jonny Andersson.

Vittnet gav signalement på den misstänkte och polisen har nu skrivit en anmälan om obehörigt avvikande från trafikolycksplats, smitning.

ANNONS

– Vi har spanat i området men vet inte vem det här är, säger Jonny Andersson.

ANNONS