Relativt låg sjukfrånvaro i Tanum

I Tanum ligger sjukfrånvaron bland offentliganställda lägre än snittet för regionens kommuner.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeTanum usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Sveriges kommuner och regioner (SKR) publicerade på tisdagsförmiddagen siffror över hur sjukfrånvaron sett ut bland kommun- och regionanställda runtom i Sverige under 2019. Som allra lägst är sjukfrånvaron i Simrishamns kommun, med 4,2 procent.

I Tanum ligger snittet på 5,9 procent, relativt lågt jämfört med medelvärdet för kommunerna i Västra Götaland, vilket är 7,6 procent.

För Strömstads kommun finns inga siffror redovisade.

Siffrorna bygger på den obligatoriska sjukfrånvaroredovisning som enligt lag ingår i kommuners och regioners årsredovisningar.

ANNONS