Polis beslagtog A-traktor

Under natten till fredag körde en polispatrull bakom en A-traktor i Tanumshede som gick alldeles fort. Bilen är tagen i beslag och inväntar teknisk undersökning.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeTanumshede usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

En A-traktor har beslagtagit och skickats på teknisk undersökning efter att en polispatrull kört ikapp den på väg 163 i Tanum.

Det var strax efter midnatt som händelsen ägde rum.

–Den här patrullen upplevde att det gick betydligt snabbare än de 30 kilometer i timmen som är tillåtet för den här typen av fordon. Bilen är nu beslagtagen och vi kommer utföra en teknisk undersökning. Vårdnadshavare är underrättade och händelsen är rubricerad som olovlig körning, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson på polisen i region Väst.

ANNONS