Polisen larmades under lördagsnatten till Tanums shoppingcenter efter att väktare fått smällare kastad mot bilen.
Polisen larmades under lördagsnatten till Tanums shoppingcenter efter att väktare fått smällare kastad mot bilen. Bild: Johan Nilsson/TT

Kastade smällare mot väktarbil – polisen efterlyser tips

En väktare fick under lördagsnatten smällare kastad mot sin bil. Polisen har upprättad två anmälningar, och efterlyser nu tips från allmänheten.
– Vi uppmanar alla som var på plats att höra av sig till polisen, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Det var efter 23-tiden på lördagskvällen som polis larmades till en parkering på Tanums shoppingcentrum efter att en väktare fått smällare kastad mot sin bil av flera personer. I samband med händelsen ska väktaren också ha fått sina lyktor på bilen krossade.

Händelsen inträffade efter att väktaren kört in på parkeringen, där bilarna sladdade omkring, uppger polisen. Men när polisen kom till platsen hade ett antal personer redan lämnat platsen.

Väktaren ska enligt polisen ha klarat sig utan fysiska skador.

Polisen har upprättat en anmälan gällande gällande skadegörelse samt förgripelse mot tjänsteman och efterlyser nu tips om händelsen från allmänheten.

ANNONS

– Vi uppmanar alla som var på plats att höra av sig polisen och lämna vittnesuppgifter. Det här är en allvarlig händelse, säger Anna Göransson.

Ingen är i nuläget misstänkt eller gripen för händelsen.

ANNONS