Regina Randa arbetar med massage och skönhetsbehandlingar.
Regina Randa arbetar med massage och skönhetsbehandlingar. Bild: Privat

Hon är Årets kvinnliga företagare i Tanum

Regina Randa som driver företaget Spastugan på Liveröd i Bullaren utses till Årets kvinnliga företagare av Centerkvinnorna i Tanum.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeBullaren usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Varje år i samband med Internationella kvinnodagen uppmärksammar Centerkvinnorna runt om i landet kvinnor som driver lokala företag. Centerkvinnorna i Tanum valde i år ut Regina Randa, som driver företaget Spastugan i Bullaren.

– Vi vill uppmärksamma henne som företagare och förebild, samt tacka för att hon är en medkraft för jämställdhet, skriver Centerkvinnorna i ett mejl till tidningen.

Med tårta och diplom uppvaktade de Regina Randa.

– En viktig faktor för jämställdhet, ekonomisk utveckling och individens frihet är kvinnors företagande. I dag beräknas dock bara 27 procent av de svenska företagen drivas av kvinnor, skriver Centerkvinnorna som vill arbeta för att förbättra villkoren för kvinnors företagande.

ANNONS

I Spastugan på Liveröd jobbar Regina Randa med massage och skönhetsbehandlingar som ger avslappning och energi. Hon är även utbildad ögonfransstylist.

Centerkvinnorna i Strömstad kommer att uppvakta en kvinnlig företagare i kommunen under tisdagen.

ANNONS