Tidningen gjorde ett reportage om Greby mejeri 2019. Här packar Daniel Lindström upp varor i gårdsbutiken. (arkivbild)
Tidningen gjorde ett reportage om Greby mejeri 2019. Här packar Daniel Lindström upp varor i gårdsbutiken. (arkivbild) Bild: Arvid Brandström

Greby mejeri slår igen – öppnar för nya ägare

Greby mejeri stänger sina portar. Efter sex år slår den lilla gårdsbutiken igen och sista dagen mejeriet håller öppet är på lördag 2 april - men de öppnar för att någon annan entreprenör kan ta över.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeGrebbestad usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

I ett inlägg på sociala medier meddelar ägaren Daniel Lindström att Greby mejeri lägger ned. Gårdsbutiken öppnade för sex år sedan och har sålt egenproducerande mejerivaror och även produkter från andra lokala producenter. Ost, glass, smör och yoghurt har gårdsbutiken kunnat erbjuda till kunderna. De har jobbat för närproducerat och svenska råvaror.

I inlägget skriver de att de senaste sex åren inneburit stor glädje, många skratt och roliga diskussioner med kunderna.

"För det är just tack vare er, kunderna som gjort att vi har kunnat göra detta. Vi känner att det är dags för nya utmaningar och har med mycket funderande beslutat att lägga ner Greby mejeri", skriver de.

ANNONS

Greby mejeri öppnar samtidigt upp för att någon annan kanske vill ta över och fortsätta i deras anda eller om man har en ny spännande idé är man välkommen att höra av sig till Daniel Lindström.

Greby mejeri vann priset som årets unga företagare på näringslivsgalan i Tanum 2018, där en del av motiveringen var: "Ett företag som visar en stor vilja framåt och hela tiden hittar nya lokala samarbeten för att stärka Tanums näringsliv."

ANNONS