Förskola stänger tillfälligt efter coronautbrott

På onsdagen fattade Tanums kommun beslut om att stänga Hogane förskola i Hamburgsund tillfälligt, på grund av personalbrist efter covid-19-utbrott.

ANNONS
LocationHamburgsund||

Onsdag den 2 februari fattades beslut om att tillfälligt stänga Hogane förskola samt att förlänga tidigare beslut om stängning av enskilda barngrupper hos dagbarnvårdare på grund av personalbrist med anledning av covid-19. Det skriver Tanums kommun på sin hemsida.

Beslutet innebär att enskilda barngrupper hos dagbarnvårdare kommer att ha fortsatt stängt under fredagen den 4 februari och att Hogane förskola har tillfälligt stängt från klockan 14.00 torsdag den 3 februari och från klockan 14.00 fredagen den 4 februari, skriver kommunen.

Vårdnadshavare till barn på förskola kommer att få uppdaterad information om aktuellt läge och planer för öppning via Unikum. Vårdnadshavare till barn hos dagbarnvårdare kommer att få information fortlöpande av rektor, enligt Tanums kommun.

ANNONS

Under tiden som Hogane förskola och dagbarnvårdare håller stängt kommer omsorg erbjudas för barn vars vårdnadshavare deltar i samhällsviktig verksamhet, skriver kommunen.

ANNONS