Daftö Resort är ett av de företag som bjuder in arbetssökande på söndag. Arkivbild.
Daftö Resort är ett av de företag som bjuder in arbetssökande på söndag. Arkivbild. Bild: Thomas Bennelind

Öppet hus för jobbsökande – turismföretag bjuder in

På söndag 23 april arrangeras en jobbsökardag för besöksnäringen i norra Bohuslän där företag i området, bland annat i Strömstad och Tanum, håller öppet hus.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStrömstad|

Företagen bjuder in till sina verksamheter på plats, berättar om lediga tjänster och tar emot ansökningar. Bland de deltagande företagen finns campingarna på Seläter, Daftö och Lagunen, samt Scandic Laholmen, Strömstad Spa och Kustevent i Strömstad. I Tanums kommun är det Bryggan Fjällbacka, Tanumstrand i Grebbe­stad och Hjalmars brygga i Hamburgsund som håller öppet hus.

Tanken är att ge arbetssökande en chans att träffa arbetsgivare inom besöksnäringen och få information om vilka lediga tjänster som finns inför sommarsäsongen och även längre fram, skriver Turistrådet Västsverige i ett pressmeddelande.

De tipsar också om att de arbetssökande gärna får ha med sig några utskrivna ex av sitt cv när de kommer dit.

ANNONS

Evenemanget arrangeras av Turistrådet Västsverige, Arbets­förmedlingen, branschorganisationen Visita och kommunalförbunden i Fyrbodal och Skaraborg.

ANNONS