Moped och två personbilar i krock – en person till sjukhus

Räddningstjänst och ambulans larmades under söndagen till Svinesunds handelsområde efter en trafikolycka mellan två personbilar och en moped.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeSvinesund usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

SOS larmades klockan 14.38 under söndagen om en pågående trafikolycka vid Svinesunds handelsområde.

Enligt räddningstjänsten handlade det om en krock mellan två personbilar och en moped som hade ägt rum i en korsning.

– Vi är på plats och arbetar där just nu. Det är två enheter från Sverige på plats och även två enheter från Norge, säger Bettina Svensson, larm- och ledningsoperatör på Västra räddningsregionen.

Enligt räddningstjänsten på plats ska mopedföraren ha klagat på smärtor i skulderblad och nacke och har förts med ambulans till sjukhus. Totalt har fem personer varit inblandade i olyckan.

Polis är även på plats för att höra de inblandade.

ANNONS

Räddningstjänsten hade vid 16-tiden lämnat platsen och vägen hade då åter full framkomlighet för övriga trafikanter.

ANNONS