Man rånad av flera personer utanför nattklubb i Strömstad

Under onsdagsnatten blev en man misshandlad och rånad utanför en nattklubb i Strömstad. Enligt polisen kan uppemot åtta personer ha varit inblandade i rånet.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStrömstad|

Vid halv fyra på natten till onsdag larmas polis till Torskholmen där en man blvit slagen och sparkad i huvudet, och bestulen. Det ska enligt uppgift ha varit flera personer som gett sig på mannen.

– Det är en ordningsvakt som står med målsägande när vi kommer fram fram. Enligt uppgift ska det ha varit åtta personer inblandade, sen vet vi inte om alla sparkat eller slagit honom, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisen.

Polis håller förhör med mannen på plats, som har ont i huvudet och har fått en bula. Händelsen rubriceras som rån, men det är i nuläget oklart vad som har stulits. Det är oklart om det fanns några vittnen på plats, och ingen är i nuläget misstänkt eller gripen för händelsen.

ANNONS

– Vi håller fortfarande på att komma ikapp händelsen och vill ha in vittnesuppgifter, säger Jörgen Olsson, polisens förundersökningsledare i Strömstad, på onsdagen.

ANNONS