Bild: Kent Eng
Bild: Kent Eng

Man attackerade polis i Strömstad

En man greps i förmiddags i Källbacken, Nordby. Han är misstänkt för två fall av misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStrömstad usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Med knuten hand ska mannen först slagit två män i ansiktet. När polisen kommer till platsen ska mannen ha varit mycket aggressiv. När han ska säkras slår mannen även mot en polis som dock inte får fysiska skador. Mannen grips och är misstänkt för två fall av misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

– Vi sparar inte två meningar när vi skickar ut pressmeddelanden eller skriver om händelser på Polisens hemsida. Det finns inget mer att säga, allt som finns att säga står redan utskrivet, säger polisen när tidningen ringer för mer information om det inträffade.

ANNONS