Lastbil och bil krockade på motorvägen

En personbil och lastbil kolliderade på E6 i höjd med Skee. Mycket skräp på vägen efter olyckan gjorde att trafiken fick ledas om.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeSkee usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Det var vid 17:20-tiden som en bil körde in i sidan på en lastbil på E6 i höjd med Skee. Räddningstjänst, ambulans och polis åkte ut till platsen.

– Det är mycket skräp på vägen så just nu leder vi om trafiken via Skee, sa Patrik Hedlund larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten vid 17:30.

Ingen skadad

På grund av att olyckan orsakade mycket skräp på vägen fick trafiken ledas om via Skee under en tid, men vid 18:15 släpptes trafiken på igen och personbilen hade blivit bärgad. Lastbilen kunde köra iväg för egen maskin.

Ingen skadades i olyckan, och polisen har inga misstankar om brott.

ANNONS
ANNONS