Körde omkull med elsparkcykel – två personer till sjukhus

Under lördagsnatten körde en elsparkcykel omkull på Norra Bergsgatan. Föraren är misstänkt för vållande till kroppsskada och de båda fick föras till sjukhus med ambulans.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStrömstad usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Klockan 02.43 larmar en förbipasserande taxichaufför polisen om att en kvinna låg på marken på Norra Bergsgatan.

– Vi får in samtal om att en kvinna ligger på marken med blod i ansiktet. Patrullen kommer fram och då är det två kvinnor som är skadade, säger Thomas Fuxborg

De båda kvinnorna, som är i 20-års åldern, körs med ambulans till Näl med okända skador. Föraren av elsparkcykeln blir även misstänkt för brott.

– Föraren misstänks för vållande till kroppsskada samt vårdslöshet i trafik, säger Thomas Fuxborg.

Flera larm i Strömstad i natt

Polisen larmades även till Torskholmen för att stötta ordningsvakter då en fest höll på att spåra ur. En minderårig person blev då misstänkt för narkotikabrott.

ANNONS

– Polispatrull åker dit och efter förhör på plats blir en norsk medborgare under 18 misstänkt för ringa narkotikabrott, berättar Thomas Fuxborg.

Tidigare under natten fick polisen även ett larm om en misshandel som ska ha skett inne på en restaurang vid Ångbåtskajen. En man i 50-årsåldern hade blivit slagen av för honom okända personer.

– Vi påträffade en norrman som blivit slagen i ansiktet som då hade fått ont i ett öga. Han ska också ha varit avsvimmad. Ambulansen kommer till platsen men han behöver ingen sjukhusvård, säger Thomas Fuxborg.

Polisen har ingen misstänkt i nuläget. Mannen kördes tillbaka till sitt hotell av polis.

ANNONS