Sara Arvenberg, verksamhetschef och rektor för vuxenutbildningen, berättar om satsningen Kraftsamling Norra Bohuslän och vad det finns för utbud av utbildningar.
Sara Arvenberg, verksamhetschef och rektor för vuxenutbildningen, berättar om satsningen Kraftsamling Norra Bohuslän och vad det finns för utbud av utbildningar. Bild: Marita Adamsson

Nytt tillfälle för den som söker jobb i Strömstad

På tisdagen håller Strömstads kommun i en jobb- och utbildningsträff där man kan orientera sig i utbudet vad gäller jobb och studier.

ANNONS
LocationStrömstad||

I Strömstad har gränshandeln strypts till följd av den stängda norska gränsen, vilket resulterat i eskalerande arbetslöshet.

På tisdag den 24 november sker den andra jobb- och utbildningsträffen som kommunen håller i, för den som söker nya vägar till jobb och studier. Eftersom tiderna är som de är sker träffen inte fysiskt utan som ett webbinarium, det vill säga att den är webbsänd.

Bland annat kommer Sara Arvenberg, verksamhetschef och rektor för vuxenutbildningen, att berätta om satsningen Kraftsamling Norra Bohuslän och vad det finns för utbud av utbildningar.

Carina Fransson från Arbetsförmedlingen kommer att berätta om hur man gör om man blivit eller är på väg att bli arbetslös och vad det finns för stöd hos Arbetsförmedlingen. Och för den som är intresserad av att starta eget berättar Ann Uggla Flodin och Karina Lindgren från Coompanion mer om hur man gör.

ANNONS

På kommunens hemsida finns mer information om hur man gör för att delta i webbinariet.

ANNONS