Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Strömstads Tidning
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Nyamko Sabuni är en av kandidaterna till att efterträda Jan Björklund som partiledare för Liberalerna. Bild: Annika Karlbom
Nyamko Sabuni är en av kandidaterna till att efterträda Jan Björklund som partiledare för Liberalerna. Bild: Annika Karlbom

Nyamko Sabuni kommer till Strömstad

Mitt i striden om partiledarposten för Liberalerna besöker Nyamko Sabuni (L) Strömstad för ett öppet möte med både partimedlemmar och övriga nyfikna.

Jan Björklund avgår snart som partiledare för Liberalerna. Nyamko Sabuni, tidigare integrations- och jämställdhetsminister, har redan meddelat att hon kandiderar till att efterträda honom, efter att de senaste sex åren ha arbetat som hållbarhetsdirektör på ÅF. I dagarna har också både Erik Ullenhag och Johan Pehrsson aviserat att de kommer att ställa upp som kandidater.

Nu kommer alltså Nyamko Sabuni till Strömstad, på lördag den 1 juni, inbjuden av de lokala Liberalerna.

- Vi har bjudit in Nyamko Sabuni för att höra om hennes vision om mål för Liberalerna. Åhörare kommer att få möjlighet att ställa egna frågor till Nyamko, säger Hans-Robert Hansson (L).

Mötet på Stadshuset är öppet för både medlemmar och icke-medlemmar, men man måste höra av sig till Hans-Robert Hansson senast 30 maj ([email protected]).

Liberalernas nya ledare utses vid ett extra landsmöte i Stockholm den 28 juni.