Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Konsthallen Lokstallets höll en utställning 2018 med Strömstadkonstnärernas egna verk. Bild: Privat

Lokstallet ställer ut allmänhetens egen konst

För Strömstadsbon som har drömt om att få ställa ut sin konst finns nu möjligheten att delta i utställningen "Konst är kraft" på Konsthallen Lokstallet i Strömstad.

I september anordnar Konsthallen Lokstallet en konstutställning med namnet "Konst är kraft" som vill bejaka allas kreativa och skapande förmåga. Alla som bor i Strömstad med omnejd har möjlighet att delta och få sina konstverk exponerade för allmänheten.

– "Konst är kraft" är ju titeln på årets salong och konsten behövs verkligen när vi drabbas av svårigheter som coronaviruset. Jag hoppas verkligen att många vill vara med på årets upplaga och att än fler kommer och tittar på utställningen, säger utställningsproducenten Yngve Brothén.

Ett urval från Konsthallen Lokstallets utställning 2018. Bild: Privat
Ett urval från Konsthallen Lokstallets utställning 2018. Bild: Privat

Besökare är välkomna till utställningen som kommer hållas mellan den 12 september och 4 oktober, men högst 20 personer får vistas i lokalen samtidigt med tanke på de covid-19-restriktioner som gäller.

Konsthallen Lokstallet kommer att ta emot max två konstverk per person och alla bidrag tas emot tisdagen den 8 september mellan klockan 12.00 och 18.00. Bilder måste vara färdiga för upphängning och skulpturer får inte väga mer än 50 kilo.

För mer information eller frågor kring utställningen kan man kontakta utställningsproducenten Yngve Brothén på Konsthallen Lokstallet.