The Cadillac Band bjuder på en pandemianpassad konsert på Bullaregården i Östad under lördagskvällen.
The Cadillac Band bjuder på en pandemianpassad konsert på Bullaregården i Östad under lördagskvällen. Bild: Privat

De bjuder på rock’n’roll-lördag på Bullaregården

Lördagen den 24 oktober bjuder The Cadillac Band på rockmusik från 50-, 60- och 70-talet på Bullaregården. Biljetter kan förbokas eller köpas vid dörren.

ANNONS
|

På lördagskvällen den 24 oktober klockan 19:00 blir det svängigt på Bullaregården i Östad. The Cadillac Band tar plats på scen på Bullaregården och bjuder på skrålande rockmusik från 50-, 60- och 70-talet. Elvis Presleys klassiker står självfallet med på låtlistan, men bandet bjuder även på låtar från artister som Carl Perkins, Jerry Lee Lewis och många fler.

Kvällen genomförs enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regler vilket innebär maximalt 50 gäster inne på Bullaregården. Lokalen som vanligtvis rymmer 300 personer bjuder med andra ord på rejäla avstånd mellan varje sällskap för att det ska kännas tryggt. Vid förkylningssymtom ombeds gäster att stanna hemma.

ANNONS

– Det är viktigt att bidra med något för de äldre och de som inte kunnat hitta på så mycket i höst, säger Ulf Nilsson, som spelar trummor i The Cadillac Band.

Bandet består av medlemmarna Janne ”Växeln Hallå” Lucas Persson på piano, Ulf Nilsson på trummor, Börje Hallberg på bas och sång, Alicia Helgesson som sångare, och gästartisten Paul Kjell som spelar gitarr och sjunger.

ANNONS