Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Marie Henriksson blev vår 500:e följare på Facebook. Fri prenumeration, en skraplott samt rundvisning i tidningshuset blev Maries belöning.

Över 500 följare på Facebook

På Facebook växer Strömstads Tidning så det knakar. Fredagskvällen den 21 december registrerades strömstadsbon Marie Henriksson som den 500:e personen att följa oss. Sedan dess har följarna ökat med ett trettiotal.

Papperstidningen har sedan flera år tillbaka haft en given plats i Marie Henrikssons vardag. Numera kan Marie också ta del av senaste nytt via Facebook.

– Egentligen använder jag inte Facebook så mycket men det var ju väldigt roligt att jag vann. Fast jag tycker det alltid är lite speciellt att gå till brevlådan de tre dagar tidningen kommer. Jag läser helst i papperstidningen för då kan jag sitta och bläddra. Det är något speciellt med det. Jag vet inte riktigt vad men känslan sitter i tidningen på något sätt, förklarar Marie.

Känslorna för pappersutgåvan lockade Marie till att också vilja följa Strömstads Tidning på Facebook. Marie anser att hon själv inte är en särskilt aktiv användare men att lokaltidningen kändes som en bra sida att följa.

– Jag såg att några av mina vänner hade lagt till Strömstads Tidning och så såg jag dessutom att det var lite olika tävlingar på gång. Tävlingar är ju alltid kul, ler Marie.

Och vann, det gjorde hon dessutom. Marie belönades med två månaders fri prenumeration på papperstidningen, en skraplott samt en överraskning. Överraskningen innefattade ett studiebesök i tidningshuset där Marie fick möjlighet att prata med personal, ta del av olika gåvor och dessutom se hur detta reportage växte fram.

Ett stort grattis hälsar vi än en gång Marie Henriksson.

Det är idag, onsdag, 528 personer som följer oss på Facebook. Vi är väldigt tacksamma och glada för gensvaret vi fått i denna satsning. Nu önskar vi höra era åsikter. Vad vill ni se på vår facebooksida framöver? Skriv meddelande till oss på facebook eller maila [email protected] för att dela med dig av dina tankar.

Tillsammans hjälps vi åt!