Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Laila Vestlie, marknadskoordinator på Strömstads Tidning

Så löser du problemen med e-tidningen

Kundtjänst har mottagit många samtal av prenumeranter angående problem med aktiveringen av e-tidningen. Det beror på att har fått ett nytt kundnummer. Så här ser du ditt nya kundnummer.

I samband med att koncernen har fått in en ny mjukvara för att hantera prenumerationer har också prenumeranterna fått nya kundnummer, vilket behövs för att aktivera E-tidningen.

– Det nya kundnumret kommer att synas på nästa faktura, men det är enkelt att ta reda på sitt nya kundnummer, säger Laila Vestlie, marknadskoordinator på Strömstads Tidning.

Alla nya kundnumren är tiosiffriga, berättar Laila Vestlie. Om du har ett gammalt kundnummer, vilka ofta har mellan fyra och åtta siffror, lägger du bara till 18 i början och fyller resten med nollor, därefter skriver du in ditt gamla kundnummer. Om ditt gamla kundnummer är 121212, är alltså ditt nya kundnummer 1800121212.

Alla som prenumererar på Strömstads Tidning har tillgång till e-tidningen. Den aktiveras genom webbläsaren men går därefter att ladda ner till Android eller via Itunes.

– Dessutom går det att bläddra bakåt i arkivet till gamla tidningar, säger Laila Vestlie.