Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Polisen fick rycka ut vid många tillfällen under midsommarhelgen.

Polisen: Mycket fylla under midsommarhelgen

Midsommarhelgen blev blöt i norra Bohuslän, vad gäller alkoholintaget. Polisen har fått hantera många fall av fylleri, rattfylla och sjöfylleri.

Polisen i Strömstad och Tanum fick en del att göra under midsommarhelgen. På midsommarnatten fick sju berusade personer omhändertas i Strömstad för att sova ruset av sig i fyllecell. I Tanum fick tio personer omhändertas, de flesta kring hamnområdet i Grebbestad. Vid flera tillfällen har polisen också stoppat båtägare som varit berusade när de kört sina båtar, och som därför anmälts för sjöfylleri.

Ett par fall av narkotikabrott och drograttfyllor har också rapporterats in i Strömstad och Tanum. 

Dessutom har flera campingar haft problem med störande gäster. På Lagunen strax söder om Strömstad ryckte en väktare in vid 04.07 på midsommarnatten för att säga till några i en husvagn att de skulle dämpa sig. Men de betedde sig så aggressivt att väktaren fick tillkalla polis. När polisen kom dit och sa till dem blev det lugnt.

I Fjällbacka skedde vad polisen betecknar som "ofog" när cirka 15 ungdomar klättrade upp på taket till gamla Badis strax före klockan fyra på midsommardagens morgon. En person säger till dem att komma ner, men när de vägrar ringer han polisen. När polisen kommer dit och säger till ungdomarna kommer de ner. De är inte misstänkta för brott i sammanhanget.

Mer om midsommarhelgens händelser i tisdagens Strömstads Tidning.