Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Polisen efterlyser en 43-årig kvinna som försvunnit i norra Bohuslän.. Bild: Ola Folkesson
Polisen efterlyser en 43-årig kvinna som försvunnit i norra Bohuslän.. Bild: Ola Folkesson

Kvinna försvunnen i norra Bohuslän

Den 43-åriga kvinnan sågs senast i Tanumshede den 1 juni – efter det är det ingen som sett henne. Hon är anmäld försvunnen.

Det var den 1 juni kvinnan, som är bosatt i Göteborg, senast sågs. Det var i Tanumshede och hon ska enligt polisen ha färdats i en Hyundai I30, 2014. Kvinnan är cirka 172 centimeter lång och väger cirka 75 kilo. Hon är blond och blåögd, med håret färgat silvergrått. Hon har två barn.

Nu ber polisen allmänheten om eventuella tips. Någon information om varför eller hur hon kan ha försvunnit har inte polisen, men man har kontakt med hennes anhöriga. Den 4-5 juni genomförde polisen en sökinsats efter kvinnan vid Södra Bullaresjön.

Även Missing People Sverige är inkopplad på sökandet efter kvinnan. Den 15 juni sökte man efter henne genom skallgång i Bullaren.

Den som sett eller iakttagit något som kan vara av intresse ombeds höra av sig till polisen i första hand.

Fotnot: Vi utelämnar namn på kvinnan och registreringsnummer på bilen för den personliga integritetens skull, då det inte är säkert att något brottsligt skett i sammanhanget. Men polisen och Missing People har mer information.