Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Johan Nilsson/TT

Jätteslagsmål i Tanum: "Blåklocka och trasig underläpp"

Flera personer var natten till söndag inblandade i stort slagsmål. - Troligtvis har bråket pågått fram och tillbaka under natten, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen.

Polisen larmades på söndagsmorgonen till en restaurang i Tanum. Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen, beskriver händelseförloppet.

- Anmälaren ringer in och säger att det var fullt slagsmål utanför krogen. Flera personer har varit inblandade i slagsmålet, säger han.

Polisen får även in samtal från vittnen.

- Flera vittnen ringer in och säger att det gapas och skriks, säger Christer Fuxborg.

En anmälare vill göra en anmälan om misshandel.

"Blåklocka och trasig underläpp"

Det första larmet kom in till polisen kl 03.46. Drygt en timma senare larmades polisen på nytt om misshandel. Denna gång i Grebbestad.

- Vi får in ett samtal om att det är någon som har varit inblandad i föregående bråk. Patrullen anlände till platsen. Personen hade då fått en blåklocka och trasig underläpp.

Enligt polisen behövde inte personen uppsöka sjukhus.

Ingen gripen

Kort därpå, kl 04.46, larmas polisen för tredje gången.

- Anmälaren uppger att han blivit misshandlad i Grebbestad. Vi dokumenterar två misstänkta personer. Troligtvis har bråket pågått fram och tillbaka under natten. Sedan har personer gett sig tillkänna under olika tidpunkter, säger Christer Fuxborg.

På söndagsförmiddagen hade polisen inga uppgifter om att någon ska ha förts till sjukhus. Man har heller inte gripit någon person.

- Ingen är gripen, men de är identifierade och uppförda som misstänka i ärendet, säger Christer Fuxborg.