Dyrbar villa. Mäklarhuset som säljer fastigheten har haft två visningar den gångna helgen.
Dyrbar villa. Mäklarhuset som säljer fastigheten har haft två visningar den gångna helgen.

Hus för 17 miljoner vid Dynekilen

Nu är ett ovanligt dyrbart hus till salu vid Dynekilen. Hela 17 miljoner vill säljaren ha för ett hus på 117 kvadratmeter – men då ingår två egna bryggor, strand, sjöbod och gäststugor. – Det är ju mycket läget man betalar för, säger mäklaren Robert Andersson.

ANNONS
|

Utgångspriset är bland de högre man sett för en villa i Strömstadstrakten.

– Det ligger förstås i det övre skiktet vad gäller villor i vårt område, säger mäklaren Robert Andersson.

Huset som ligger alldeles intill vattnet vid Dynekilen är byggt 2010 och själva bostadshuset, med fyra rum och kök, har bara 117 kvadratmeter i boarea. Men köparen får även två egna bryggor, båthus, sjöbod med inredd fest-lokal och två gäststugor.

Mäklarhuset i Strömstad som sköter försäljningen av lyxvillan, trycker mycket på läget vid havet i sin annons på Hemnet. ”Vill du ha din båt precis vid huset, bo i ett hus där varje detalj är påkostad och genomtänkt, njuta av att ta morgondoppet på din egen brygga så har du hittat rätt”, skriver mäklarna.

ANNONS

– Det är ju mycket läget man betalar för, det ligger ju fantastiskt till. Och själva huset är jättefint, de har lagt väldigt mycket krut på att fixa till det, säger Robert Andersson.

Mäklarhuset höll två visningar i helgen som gick, men huset ligger ännu ute till försäljning för den som har några slantar över.

Det genomsnittliga priset på en villa i Strömstads kommun låg förra året på 2,9 miljoner kronor, enligt sajten Mäklarstatistik, vilket placerar kommunen i topp efter Sotenäs bland de bohuslänska kommunerna.

ANNONS