Flera besökare till Lisebergs hemsida möttes av liknande felmeddelande under tisdagsförmiddagen.
Flera besökare till Lisebergs hemsida möttes av liknande felmeddelande under tisdagsförmiddagen. Bild: Skärmdump

Lisebergs bokningssida kraschade minuter efter öppnandet

Kort efter att Liseberg släppte biljetter på sin hemsida kraschade den. På grund av det höga trycket fick man pausa möjligheten att boka biljetter under resten av tisdagen. Parken öppnar den tredje juni efter att ha varit stängd över ett och ett halv års tid.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Klockan 10 idag öppnade Liseberg sin bokningssida där biljetter till premiärdagen den tredje juni säljs. Till följd av en stor anstormning kraschade sajten bara minuter efter öppningen.

– Vårt team jobbar för att lösa detta så snart som möjligt, sade Lisebergs pressansvarige, Ebba Källeskog till P4 Göteborg.

På grund av kraschen har man valt att inte sälja fler biljetter under tisdagen, skriver Liseberg i ett pressmeddelande på eftermiddagen. Man meddelar också att ungefär tio procent av de släppta biljetterna hann säljas.

Efter att ha varit stängd i ett och ett halvt år ska parken åter öppna den tredje juni.

ANNONS

Hemsidan verkar inte vara det enda som Liseberg har problem med. Under förmiddagen har flera användare inte kunnat komma in på nöjesparkens mobilapplikation.

Användare har även svårigheter med att komma in på Lisebergs mobilapplikation.
Användare har även svårigheter med att komma in på Lisebergs mobilapplikation. Bild: Skärmdump
ANNONS