Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tidningen i mobilen. Vår nyhetsapp gör det möjligt för dig som läsare att ständigt hålla dig uppdaterad på senaste nytt från norra Bohuslän.

Få senaste nytt direkt i mobilen

Laddar du ner vår applikation till din mobiltelefon får du alltid de senaste nyheterna från Strömstads Tidning.– Vår nyhetsapp gör det möjligt för oss att med teknikens hjälp på ett snabbt sätt hålla dig som läsare uppdaterad, säger chefredaktör Bodil Resare.

– Vi uppdaterar regelbundet vår nyhetssajt stromstadstidning.se. Via appen kan du enkelt få de senaste nyheterna och aktuella händelserna förmedlade och analyserade till dig direkt, oavsett var du befinner dig, säger Bodil Resare, chefredaktör och ansvarig utgivare för Strömstads Tidning.

Appen för stromstadstidning.se kan du ladda ner via App Store i Itunes eller Google Play för Android. Skriv Strömstads Tidning i sökfältet så dyker appen upp. Det kostar inget att ladda ner eller att använda appen.

Vi har också nyligen uppdaterat vår app för e-tidningen så att den nu är ännu mer användarvänlig. Har du inte redan uppdaterat kan du enkelt göra även det i App Store eller Google Play. Där hittar du den nyaste versionen.

Det är lätt att snabbt navigera sig vidare i appen. På så sätt hittar du nyheter, politik, reportage, kultur, sport, nöje men också tv-tablå, ledare och debatt. Du hittar helt enkelt allt som du är intresserad av.

Du får också nyheterna snabbare än alla andra om du laddar ner appen. 

Med en enkel inställning kan du också få meddelande om senaste nytt via en liten notis på din skärm.

Om du som läsare också tillåter appen att skicka notiser till dig missar du heller inga stora nyheter eller uppseendeväckande händelser. Då får du en liten notis till din smarta telefon som tar dig direkt vidare till vår nyhetssajt, stromstadstidning.se.

– På Strömstads Tidning är vi glada och stolta över vår nyhetsapp eftersom det gör det möjligt för oss att med teknikens hjälp på ett snabbt sätt hålla dig som läsare uppdaterad. Vi är också angelägna om att de notiser vi skickar via appen ska vara angelägna och intressanta, säger Bodil Resare.