Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Efter olycka – alla mår bra

Under söndagseftermiddagen fördes fyra personer akut till sjukhus efter en trafikolycka vid Seläter norr om Strömstad. "Alla mår bra", säger Håkon Fenstad, anhörig till personerna.

Strax innan halv fem på söndagseftermiddagen i förra veckan fick SOS ett larm om att en bil hade voltat och hamnat i diket vid Seläter. Samtliga personer fördes till Näl, nu, några dagar senare så har tre av personerna fått lämna sjukhuset.

I bilen befann sig två barn, elva respektive tolv år gamla, samt två vuxna. Barnen fick lämna sjukhuset samma kväll och mår i dag bra.

Av de två vuxna personerna, 78 respektive 82 år gamla, så vårdas en av dem fortfarande på sjukhus.

– Alla mår bra. Men min pappa har fortfarande ont i ryggen efter olyckan, men han kommer få lämna sjukhuset om några dagar, säger Håkon Fenstad, anhörig till personerna som var inblandade i olyckan.

Han berättar för Strömstads Tidning, att de tackar för all den hjälp som de fick under söndagen. Dock så fick de med sig en ryggsäck och en matta som inte är deras i ambulansen när de åkte till sjukhuset.

– Ryggsäcken är grå och har norska bokstäver på sig. Om någon saknar ryggensäcken så kontakta receptionen på Capri, säger Håkon Fenstad.