Här finns unika hem till låns

Semestertiderna står för dörren och den som är trött på att tillbringa natten på hotell har i dag fler alternativ än någonsin. Via Airbnb hyr privatpersoner ut sina hem till både turister och företag. Är du nyfiken på unika hem på västkusten kommer här några alternativ.

ANNONS
|

Med airbnb kan man få flera olika upplevelser när det kommer till övernattningar. Varierande priser och storlek gör att oavsett hur din familjesituation ser ut så kan du anpassa ditt boende efter din plånbok.

LÄS MER:Hon hyr ut sitt hem till främlingar

Här finns en lista på några unika airbnb-hem som finns tillgängliga för semesterfirare. På västkusten kan man både bo i husbåt och en 150 år gammal kvarn.

Kvarn med utsikt i Stenungsund

0
Två personer kan för för 1 096 kronor per natt bo i en 150 år gammal Holländsk kvarn. Om du inte skyggar för branta trappor kan denna spännande byggnad vara något att prova. Ytan är på 55 kvadratmeter och är en romantiska plats med bastu och badtunna. Foto: Privatbild.
Hyr en ö i Lilla Edet

0
I naturskyddsområdet Svartedalen ligger den lilla ön och i gästhuset finns det plats för sex personer men lämpar sig bäst för fyra. På plats finns tillgång till både båt och bastu och denna lilla oas kan hyras för 2 250 kronor per natt för fyra personer. Foto: Privatbild.
Mysigt Torp i Strömstad
Bild: Haagen Camilla (Stampen)

0
En restaurerad lada har blivit ett mysigt torp. Här kan du få en riktig "på-landet-känsla" med utomhusdusch och hemlagade måltider att köpa till om man önskar. Två personer som vill andas lite frisk luft får betala 500 kronor per natt för boendet. Foto: Privatbild.
Lugn oas i Uddevalla

0
Stora balkonger och en härlig utsikt. Uddevalla kan du hyra ett rum för två personer för 765 kronor per natt. I området finns underbara vandringsstigar och möjlighet till fiske. Foto: Privatbild.
Lantlig lyx i norska Moss
Bild: Haagen Camilla (Stampen)

0
För 590 kronor per natt kan två personer hyra ett rum i Moss. Här har du nära till både vatten och natur. En dagstur till Oslo ligger drygt en timme bort. Foto: Privatbild.
Husbåt i Munkedal

0
För 3 600 kronor per natt kan du hyra en husbåt i Munkedal för fyra personer. I uthyrningen ingår bland annat paddelsurfingbräda och cykel. Foto: Axel Hagström

I priset ingår inte städservice eller liknande avgifter som kan tillkomma.

Priserna för de olika boendena kan variera över tid beroende på hög- och lågsäsong.

ANNONS