Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Stökig natt för polisen i hela regionen

Enligt polisen har det varit en stökig natt i hela regionen. Flera fall av misshandel har inkommit tillsammans med fylleri och bråk.

Under lördagskvällen plockade en taxichaufför upp en man och en kvinna i Vänersborg och körde till Näl sjukhus efter att bägge ska ha utsatts för misshandel på Kampenhof i Uddevalla.

– Bägge de här personerna ska vara i 19-årsåldern och enligt kvinnan ska de ha varit två eller tre tjejer som hoppat på henne och misshandlat henne. Polisen tar en anmälan om olaga hot och två anmälningar om misshandel, säger säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

I Vänersborg grips även en man i 40-årsåldern för fylleri och misstänkt ofredande av ett barn.

– En ordningsvakt griper en man efter misstanke om ofredande av en flicka. När polisen kommer på plats tas han om hand för fylleri och kommer höras under dagen när han är hörbar, säger han.

Vid 20-tiden på lördagskvällen tar en kvinna kontakt med en säkerhetsvakt i centrala Uddevalla efter att ha blivit misshandlad av flera män.

– När polisen kommer finns inga misstänkta personer kvar på platsen men det ska finnas uppgifter om en av gärningsmännen, säger han.

Kvinnans skadeläge är ännu okänt.

Polisen larmades även till torget i Grebbestad strax efter klockan 03.00 natten mot söndag där ett flertal personer ska ha bråkat under natten.

Enligt polisen upprättades en anmälan om misshandel efter att en person blivit slagen i ansiktet ett flertal gånger.

– Det är två killar i 18-årsåldern som är misstänkta för misshandeln, säger han.

Den slagne personen ska enligt polisen blivit omhändertagen av ambulans på platsen men det är ännu oklart om personen fördes till sjukhus.