Viktor Frisk och Samir Badran släpper ny singel. "Det var ett avslut på något sätt, där vi förklarar för folk att vi kommer fortsätta. Vad de än säger så kommer vi att fortsätta. Ta ner era datorer, ta ner era små hathänder, sprid kärlek för vi kommer fortsätta tills vi dör", säger Viktor Frisk.
Viktor Frisk och Samir Badran släpper ny singel. "Det var ett avslut på något sätt, där vi förklarar för folk att vi kommer fortsätta. Vad de än säger så kommer vi att fortsätta. Ta ner era datorer, ta ner era små hathänder, sprid kärlek för vi kommer fortsätta tills vi dör", säger Viktor Frisk.

Samir och Viktor tillbaka med revanschlåt

Samir och Viktor har nått över 100 miljoner spelningar på Spotify. Med nya låten "Vi gör det ändå" vill duon bevisa att ingenting kan stoppa dem.

ANNONS
|

Med låtar som "Saxofuckingfon" och "Groupie" i bagaget har duon, som består av Samir Badran och Viktor Frisk, nått över 100 miljoner spelningar på Spotify, vilket har belönat dem med var sitt plakat.

- Det känns fantastiskt. Fan vad vi har krigat, kämpat, alla åsikter, alla vi jobbat med under åren. 100 miljoner streams hoppar inte ner i fickan av sig självt, om man säger så, säger Viktor Frisk.

ANNONS

Duon, som har tävlat i Melodifestivalen två gånger, är också aktuell med en ny låt. "Vi gör det ändå" handlar om det hat som de fått ta emot i samband med musiken.

"Fått kämpa"

Låten påbörjades redan för två år sedan.

- Vi gjorde den efter Melodifestivalen, när vi hade släppt låten "Groupie". Det var så sjukt mycket hat mot oss, men vi kände bara att vi tyckte det var så kul med musiken, så vi ville inte lägga ner, säger Samir Badran.

- Jag tycker framför allt att det handlar om något som jag och Samir har känt under hela våra liv, att man alltid har varit annorlunda, att man alltid har fått kämpa extra mycket och att man legat efter med saker, säger Viktor Frisk.

Tog paus

Förra hösten tog Samir Badran och Viktor Frisk en paus, men återkom i maj med singeln "Kung". Nu vill de fortsätta med musiken.

ANNONS

- Jag tror vi kommer hålla på länge, så länge vi tycker det är kul. Vi har mognat så pass mycket båda två, vi vet exakt var vi har varandra och hur vi fungerar. Vi ger varandra space, säger Viktor Frisk.

Samir och Viktor har också planer på att ge ut en bok till våren, men än så länge är det på planeringsstadiet. Den skulle i så fall handla om deras karriär från start till nu. De kan också tänka sig att tävla i Melodifestivalen igen till våren.

- Lätt, om vi har en bra låt, säger Samir Badran.

TT
Fakta: Samir och Viktor

Samir Badran, född 1990, och Viktor Frisk, född 1995, bildade duon Samir och Viktor 2014. De har tävlat i Melodifestivalen två gånger, med bidraget "Groupie" 2015 och "Bada nakna" 2016.

"Groupie" slutade på en åttondeplats i finalen och "Bada nakna" slutade på sistaplats i finalen 2016.

De har nått fler än 100 miljoner spelningar på Spotify fördelat på de fem låtarna "Success" (2014), "Saxofuckingfon" (2015), "Fick feeling" (2016), "Groupie" (2015) och "Bada nakna" (2016).

Deras mest populära låt, "Saxofuckingfon", har spelats drygt 32 miljoner gånger i skrivande stund.

Aktuella med nya singeln "Vi gör det ändå".

ANNONS