Noah Gerstenfeld. Arkivbild.
Noah Gerstenfeld. Arkivbild.

Noah Gerstenfeld får lämna "Idol"

"Idol"-resan är slut för Noah Gerstenfeld. Den 19-årige göteborgaren tog sig inte vidare efter fredagens program.

ANNONS
|

Sex deltagare blev fem.

Det var Gabriel Cancela och Noah Gerstenfeld som hängde löst i fredagens "Idol", och till sist tvingades den sistnämnde att lämna tävlingen.

- Jag skulle bara vilja tacka alla i den här produktionen som är så fantastiska. Jag har haft så roligt, säger Noah Gerstenfeld efter beskedet i programmet.

Veckans tema var "Mamma och pappa väljer låt", och Noah Gerstenfeld sjöng låten "When you're looking like that" av Westlife.

ANNONS

- Jag tycker det är skittråkigt, för jag har gillat den här bubblan så mycket. Jag vill inte riktigt sluta med detta. Samtidigt som jag är skitglad och stolt över mig själv, över att jag har gått så långt, säger han om utgången i "Idol extra".

Noah Gerstenfeld knep till en början en guldbiljett av juryn genom att sjunga Justin Biebers "Mark my words". Han klarade sig igenom slutaudition, men lyckads inte gå vidare under kvalveckan. Men i kvalfinalen blev han en av juryns så kallade wildcards och tog därmed klivet in i topp tolv.

Han är glad över sin insats.

- Jag är skitglad över att jag verkligen har tagit mig i kragen och gjort det här, för det har varit så roligt, säger han i "Idol extra".

Utöver Gabriel Cancela är även Kevin Klein, Hanna Ferm, Chris Kläfford och Jemima Hicintuka kvar i tävlingen, som sänds 20.00 på fredagar i TV4.

ANNONS
TT
ANNONS