Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hanna Ferm, Samir & Viktor och Wiktoria är tre av artisterna som kommer till Sportshopens jubileum i Grebbestad. Bild: Pressbild, Andreas Olsson, Nils Petter Nilsson
Hanna Ferm, Samir & Viktor och Wiktoria är tre av artisterna som kommer till Sportshopens jubileum i Grebbestad. Bild: Pressbild, Andreas Olsson, Nils Petter Nilsson

Många Mello-artister till Grebbestad

Sportshopen firar sju år i Grebbestad och har lockat till sig en rad artister såsom Hanna Ferm, Wiktoria och Samir & Viktor, på torsdag, fredag och lördag.

På torsdagen 30 maj drar firandet igång med Jubileumsloppet, godisregn och modevisning, följt av ett uppträdande av Samir och Viktor, kända från Melodifestivalen med låtar som "Shuffla", "Bada nakna" och "Groupie".

På fredagen blir det två artister kända från årets Melodifestival: Hanna Ferm och Liamoo. De uppträder den här gången med varsin konsert, men det är väl inte helt omöjligt att de kommer att förenas i låten "Hold you" som tog tredjeplatsen i Melodifestivalen och där kemin mellan de två artisterna var uppenbar. Hanna Ferm är dessutom bekant för Strömstadsborna sedan hon uppträdde vid årets Winter word festival.

På fredagen uppträder också den unge Youtubestjärnan Theoz, alias Theodor Haraldsson - med två miljoner följare i sina sociala kanaler. I fjol släppte han singeln Lately.

På lördagen kommer ännu fler bekantingar från årets Melodifestival. Arvingarna har dessutom hängt med ända sedan 1993 då de vann med låten Eloise. i år återkom de som bekant med I do, en effektiv poplåt som satte sig fast i mångas hjärnor, och det vore ingen skräll om de framför båda bidragen från scen även i Grebbestad. Wiktoria har också varit med i flera upplagor av Melodifestivalen, och framför låtar som Save me och As I lay me down - den senare var dessutom den mest spelade i svensk radio 2017. I år tävlade hon med den innerliga balladen Not with me.

Vlad Reiser är också känd för många sedan han tog steget från Youtube till Melodifestivalen i år med låten "Nakna i regnet".

På lördagen uppträder också William Segerdahl, känd från TV4:s Idol förra året.