Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Dansuppvisning under höstlovet. Bild: Marita Adamsson
Dansuppvisning under höstlovet. Bild: Marita Adamsson

Kulturskolan i Strömstad håller öppet hus

Sedan i höstas är Kulturskolan i full gång igen efter en lång period med pandemistillhet. Lördag 4 december slår skolan upp dörrarna för att låta alla nyfikna pröva på.

Under tre timmar håller Kulturskolan öppet hus i lokalerna i Strömstiernaskolan. Visserligen har dansgrupperna fått nya träningslokaler i Strömstads shoppingcenter, invigda på höstlovet, men under timmarna med prova-på samlas alla i Kulturskolans gamla bas.

Instrument kan man prova under hela öppet-tiden, när man vill. Den som vill testa vad Kulturskolan har att erbjuda av dans behöver däremot kolla schemat för att kunna välja dansstil. Dansmix för åldern 5-7 år, Jazz/Street för 8-14 år och Jazz/Street för vuxna har nämligen alla sina olika tider.

Än så länge pågår Kulturskolans verksamhet som vanligt, trots den ökade smittspridningen bland skolorna i Strömstad, men elever uppmanas att stanna hemma vid symptom på luftvägsinfektion och föräldrar ska fortfarande lämna och hämta sina barn utanför skolan för att undvika trängsel.

Planerna på Öppet hus ligger också fortfarande fast.

Fotnot: Mer information om Strömstads Kulturskola finns här.

Läs också:

Lärare oroliga för Kulturskolans framtid

Åsikt: Kulturskolan - fantastisk men bortglömd?

Åsikt: Vi förstår personalens oro

Hon ska leda Kulturskolans musiklek för de minsta

Här lär sig ungdomarna dansa som på Jamaica