Kevin Klein tvingades lämna "Idol". Arkivbild.
Kevin Klein tvingades lämna "Idol". Arkivbild.

Kevin Klein tvingas lämna "Idol"

Fem deltagare blev fyra – Kevin Klein tvingades lämna "Idol" i TV4 efter fredagskvällens program.

ANNONS
|

Det börjar närma sig finalen i "Idol", och med enbart fem deltagare kvar fick alla framföra två låtar var i stället för en i fredagskvällens program. När röstningsresultatet var uppräknat stod det klart att Kevin Klein tvingades lämna tävlingen.

Kevin Klein framförde först "Love me like you do" av Ellie Goulding och sedan "I want it that way" av Backstreet boys. Hans flickvän tog sig också upp på scenen under det sista framträdandet.

Han är i efterhand tacksam över sin "Idol"-resa.

- Det känns lite som ett mirakel. När jag gick till kvalveckan tänkte jag "Ja, men det är väl kul att vara med här. Man kanske är med här i en vecka och sedan åker man hem och pluggar vidare". Men nu har man tagit sig till mitten av november, till topp fem. Jag är otroligt tacksam för allting som skett, säger Kevin Klein i "Idol extra".

ANNONS

Han säger att han har fått mycket självförtroende av "Idol", och att han vill inspirera andra till att försöka nå sina mål.

- Oavsett hur många eller hur få som tror på en, kör sin grej så får man se vad som händer. Man får aldrig sluta drömma, det är det som det handlar om, säger Kevin Klein i "Idol extra".

Kvar i tävlingen återstår fyra deltagare: Chris Kläfford, Hanna Ferm, Gabriel Cancela och Jemima Hicintuka.

"Idol" sänds fredagar 20.00 i TV4.

TT
ANNONS