Härligt vimmel under Fest i stadsparken

Under Fest i stadsparken är det riktigt skön och härlig stämning. Strömstads Tidning har pratat med några av alla festglada.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgradeStrömstad usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Nu är festen äntligen igång! Det har förberetts och det har snickrats, det har varit artister som ska bokas in och marknadsföring som ska skötas. Men nu äntligen! Nu är det full fräs och Stadsparken riktigt lever som aldrig förr.

När Strömstads Tidning besöker festivalen under den första av totalt två kvällar finns det gott om festprissar att prata med. Några kommer ända från Värmland. Sven-Erik Persson och Britt-Marie Andersson har inte åkt hela vägen från Värmland för att besöka just Fest i stadsparken, men de valde att passa på nu när de ändå var på semester i Bohuslän.

ANNONS

– Kul att de hittar på någonting, kommenterar Britt-Marie Andersson.

– Det är bra, kommenterar Sven-Erik Persson, som gillar konceptet men tycker att musiken som The Andys spelar inte alls faller honom i smaken.

Ramin Ahmade och Sara Rezaei tycker båda två att det är en trevlig tillställning. Ramin Ahmade efterlyser fler liknande aktiviteter.

– Det behövs mer, säger han.

Två till som tycker det är trevlig att det anordnas en fest mitt i Strömstad är Molly Båtta Bergström och Tuva Gille.

– Jag tycker det är jättetrevlig, säger Tuva Gille.

Magnus och Jennifer Fröhaug-Berger är från Halden. Magnus Fröhaug-Berger är basist i bandet The Mallrats och tidigare under kvällen har han varit uppe med sitt band på scenen.

– Det gick väldigt bra. Det var bra ljud och hyggliga människor, säger Magnus Fröhaug-Berger.

– Jag är fru till basisten så jag fick en bra överblick över konserten, säger Jennifer Fröhaug-Berger.

ANNONS