Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Strömstads Tidning
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bullaregården. Tommy Andersson, Kjelle Larsson och Jessica Helgesson samlade på Bullaregården berättar om vinterns aktiviteter.
Bullaregården. Tommy Andersson, Kjelle Larsson och Jessica Helgesson samlade på Bullaregården berättar om vinterns aktiviteter.

Full fart på Bullaregården

Efter sommarens bröllop och vårens vindsrenovering fylls snart Bullaregården av aktiviteter inför den annalkande julen med kransbindning och marknad. Då släpps också biljetterna till nästa års revy Nypoppat med "Bullingen".

Redan på fredag ska ett tiotal ungdomar samlas här för att ha LAN, berättar Tommy Andersson som hjälper till att hålla i gång fritidsgården en gång i veckan på Bullaregården.

Men inte bara ungdomar får ta del av Bullaregården. Så här inpå juletid anordnas flera tillställningar. Den 27 november är det dags för årets kransbindarkväll med Caroline Buane, inför advent. Och tätt därpå den 2 december är det biljettsläpp för nästa års Bullarerevyn, Nypoppat med "Bullingen", som har sin premiärkväll den 8 februari 2019, tillsammans med en julmarknad med olika sorters hantverk från keramik till godsaker som marmelad och honung.

– Den 2 december har vi även julmarknad här och det är då släpper vi biljetterna, säger Jessica Helgesson, på Bullaregården.