Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Idolvinnaren. Chris Kläfford på scen under Sånger på havet.

Artister klara till visfestival

Idolvinnaren Chris Kläfford, Timo Räisänen, Sofia Källgren och Lennie Norman är klara för årets upplaga av Sånger vid havet.

Visfestivalen Sånger vid Havet kommer i sommar till Scen på Bônn i Hamburgsund. Datum är 28 juli. Då har den dessförinnan varit på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka 26 juli och 27 juli i Havsbadsparken i Lysekil.

Nu har årets artister släpps och det stora dragplåstret är Idolvinnaren Chris Kläfford. Han får sällskap av Timo Räisänen, Sofia Källgren och Lennie Norman. Vid flygeln sitter Kungälvssonen David Carbe. Lennie Norman kommer att fungera som konferencier men också bjuda på sina musikaliska kunskaper och förstås mycket humor.

– Vi är väldigt glada över att fått med så etablerade artister även i år och att vi dessutom lyckats få loss årets idolvinnare Chris Kläfford känns fantastiskt roligt och något vi tror publiken kommer uppskatta, säger producenten Martin Johansson i ett pressmeddelande.

Sånger vid havet hade premiär förra sommaren och besökte då Varberg, Hamburgsund och Kungsbacka. Förra året deltog Jack Vreeswijk, Cajsa Stina Åkerström, David Urwitz och Patrik Isaksson.