Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Jubileum för Vänersborgs succégala

Den 6 april arrangerar Forum Vänersborg tillsammans med Vänersborgs Kommun succégalan, Vänersborgsgalan. I vanlig ordning kommer framstående prestationer och entreprenörskap inom idrott, kultur och näringsliv stå i rampljuset.

Trycket på biljetter har varit högt inför jubileumsgalan den 6 april. Förra året blev utsålt, vilket kan förklara biljettförsäljningens framfart i år. En av de absolut första som säkrade sina platser var Ronny Henriksson som driver PS Auction Vänersborg.

– Vänersborgsgalan är ett grymt bra initiativ och jag gillar hela idén och kopplingen till Evenemangsfonden. Dessutom är det en supertrevlig kväll där man får njuta av bra underhållning och träffa många andra glada vänersborgare. Jag ser verkligen fram emot jubileumsgalan 2019, säger Ronny.

Överskottet till evenemangsfonden

Förutom att pengarna går till att skapa en magisk och inspirerande kväll för alla besökare, så går överskottet till evenemangsfonden. Pengarna gör då att föreningar kan söka riskkapital för att kunna skapa nya eller stärka befintliga evenemang. Som företag kan du även köpa sponsorbiljetter som gör att du dels får biljetter till galan, men även skänker en större summa till evenemangsfonden.

Mia Dahlén, projektledare Forum Vänersborg.

Mat och underhållning i toppklass

Förutom prisutdelningarna bjuds du som besökare in att ta del av mingel och nätverkande, 3-rätters lokalproducerad meny samt massor av högklassig underhållning. Programmet är inte helt spikat ännu, men galan kommer garanterat bjuda på en del överraskningar.

– Vi utlovar en sprakande jubileumsshow som kommer att få Arena Vänersborg att koka, med ett gäng ess i rockärmen som vanligt. Vi bygger vidare på den lokala känslan om att allt ska vara så mycket Vänersborg som möjligt, med allt från mat till artister.
Biljettförsäljningen rusar på och redan nu tyder allt på att det kommer att vara slutsålt tidigare än någonsin, så boka dina biljetter i tid, säger Mia Dahlén, projektledare Forum Vänersborg.

Tävling för att hylla evenemang

Den 6 april kommer årets evenemang att utses, men även ett antal andra priser kommer att delas ut. Det lokala kultur-, idrott- och näringslivet kommer att hyllas på en gala dit alla är välkomna. För Lars Ericsson, Idrottskonsulent på SISU Idrottsutbildarna och V:a Götalands Idrottsförbund som är en av medarrangörerna till galan, är denna kväll en höjdpunkt för evenemangslivet i Vänersborg.

Lars Ericsson, Idrottskonsulent på SISU Idrottsutbildarna och V:a Götalands Idrottsförbund.

– Vänersborg är fullt av modiga och kreativa hjältar som förgyller vår vardag med spännande evenemang, och arbetar ideellt för våra föreningar, samt sätter kommunen på kartan. Dessa vill vi hylla med en utmärkelse för deras engagemang och kreativitet genom att lyfta fram årets evenemangsförening inom idrott och kultur. Vi är stolta över att ha lyckats förena kommun och näringsliv med idrott- och kulturföreningar för att skapa en gala som är för oss alla, säger Lars.