Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatan Ibrahimovic såg ut att trivas under första träningen med nya klubben Los Angeles Galaxy på långfredagen.

Hundratals Galaxy-fans välkomnade Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic är på amerikansk mark. Hundratals Galaxy-supportrar välkomnade den svenske fotbollsstjärnan på Los Angeles internationella flygplats.

- Av LA-fansen kommer han mottas som en gud, sade Stefan Ishizaki, tidigare mittfältare i LA Galaxy, när Zlatan Ibrahimovics övergång från Manchester United blev klar i förra veckan.

Knappt en vecka senare, tidigt på långfredagsmorgonen svensk tid, landade den svenske veterananfallaren i Kalifornien med ett privatplan.

De hundratals supportrarna på Los Angeles internationella flygplats välkomnade Ibrahimovic med sång innan 36-åringen, efter autografskrivning och fotografering, lämnade i en svart van.

- Det första han sa var ”jag är glad att vi har landat, det var en lång flight”. Han var lite trött men lycklig att vara framme i LA. "Äntligen" sa han, berättar Galaxys ordförande Chris Klein, enligt Expressen.

Ibrahimovic skadade höger knä allvarligt i april förra året och har inte spelat någon fotbollsmatch sedan annandag jul. Då startade han, men blev utbytt, i Premier League-matchen mot Burnley på Old Trafford.

Han har själv sagt att han är redo för spel i sin nya MLS-klubb redan i lördagens derby mot Los Angeles FC.

36-åringen ska formellt presenteras av Galaxy på en presskonferens i dag efter en läkarundersökning och träning på hemmaarenan Stubhub.