Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lennart Larson arrangerar Kul på hjul i Bullaren. Ett av stoppen är vid Bullaregårdens familjecamping. Bild: Lasse Edwartz, Thomas Bennelind
Lennart Larson arrangerar Kul på hjul i Bullaren. Ett av stoppen är vid Bullaregårdens familjecamping. Bild: Lasse Edwartz, Thomas Bennelind

Full fart i Bullaren på lördag när ”Kul på hjul” återvänder

På lördag är det dags för den sjätte upplagan av ”Kul på hjul i Bullar'n”. Efter ett par års pandemiuppehåll är det åter dags att åka runt mellan 28 stationer i Bullaren. – Man märker att det finns ett sug att ge sig ut och träffa folk igen, säger arrangören Lennart Larson.

Tre startstationer och 28 olika stopp – på lördag, 7 maj, lever hela Bullaren upp. Valfritt fordon får användas, bil är vanligast, och sedan har man ett par timmar på sig att stanna till vid de stationer man tycker verkar spännande. Några av stoppen i området är Hembygdsmuseet, Julles loppis, Helgessons gård, Åseröds loppis, Äsperöds gård (med möjlighet att klappa kalvar), och Bullaregårdens familjecamping. Med flera.

– Besöker man minst 15 av stoppen och får en stämpel i sitt startkort är man med i lotteriet, säger Lennart Larson.

Startskottet går vid 9.30-tiden på lördagen och man har tre olika platser att välja mellan att start på. Sedan väntar en fullspäckad dag för dem som är nyfikna på Bullarens omgivningar.

– Det är bra uppslutning redan, och ett givande sätt för alla föreningar att få synas, säger han.