Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Nyheter
2020-04-06

Nytt oljeavtal mellan Saudiarabien och Ryssland "nära"

Saudiarabien och Ryssland är "mycket nära" ett avtal om minskning av oljeproduktionen, uppger vd:n för den statliga ryska fonden RDIF i en intervju med CNBC. Kirill Dmitriev säger att "hela marknaden förstår hur viktigt det här avtalet är och det kommer att ge stabilitet". Ett möte mellan oljekartellen Opec och dess bundsförvanter var egentligen tänkt att äga rum i dag, måndag, men ska nu enligt CNBC i stället ske på torsdag senare i veckan.
Kultur
2020-04-06

6ix9ine släppt ur fängelset efter virusrisken

Tekashi 6ix9ine har släppts ut fängelset i förväg. De sista fyra månaderna av det två år långa straffet kommer han att tillbringa i husarrest. Rapparen släpptes tidigare för att minska risken för att drabbas av coronaviruset. Eftersom Tekashi 6ix9ine, eller Daniel Hernandez som han egentligen heter, har astma gör det honom extra utsatt för covid-19, skriver
Nyheter
2020-04-06

Norwegians flygsiffror dyker

Coronapandemins konsekvenser syns med all tydlighet på Norwegians trafiksiffror för mars. På årsbasis föll de med 60 procent när Norwegian precis som alla andra flygbolag fått hålla sina plan på marken. Bolaget uppger att man justerat kapaciteten vid flera tillfällen och att de allra flesta avgångarna ställdes in från och med den 25 mars. För de flygningar som ändå genomförts hade man en kabinfaktor på 72 procent, ned 13,8 procentenheter på årsbasis.